Tuesday 21 June 2011

Marshmallows II.


Do you know that feeling when you experience too much for one week? So much that when someone asks you how are you, so you can´t summarized it in one word? I feel so just now.

----------------------------------------------------------
Poznáte ten pocit, keď toho zažijete za jeden týždeň veľmi veľa? Tak veľa, že keď sa vás niekto opýta, aký ste mali týždeň, tak to nedokážete zhrnúť do jedného slova? Tak presne tak sa teraz cítim. 
Minulý utorok sa nám začal "Austausch" s Berlínom, ktorý skončil odchodom Berlínčanov v nedeľu ráno. Samozrejme, náležite sme si to užili a poukazovali im všetky krásy Popradu, Vysokých Tatier a okolia. Páčilo sa im a niektorí boli natoľko nadšení, že sa im nechcelo odísť( tak ako mojej výmennej študentke Julike) :).

Na fotkách môžete vidieť, ako by mal chodiť správne oblečený turista do Vysokých Tatier. Celý outfit musíte vystaviať na teplom svetri. Naideálnejšie je, ak bude s dákou gýčovou postavičkou na prsiach. Samozrejme, okrem teplého svetra s gýčovou postavičkou (v mojom prípade so psíkom, ktorý bohužiaľ nehavká) si musíte zobrať tie najcoolovejšie topánky, čo máte. Aby tie topánky neboli samé, ktoré su cool, zoberte si aj šortky podobného materiálu. Outfit je už takmer hotový. No nesmiete zabudnúť na detaily. Dúfam, že je vám jasné, že bez náhradných uší to nepôjde. Viete, ako náhradu, ak by vám tie vaše náhodou zlyhali.




Me&Julika


Julika


My best friend Danielka & Me




Love, peace and fashion Ivanka

everything from second-hand.

11 comments:

  1. tie boty sú skvelé a julika je kočka :)

    ReplyDelete
  2. topánky máš super, svetrík tiež, zlatý :D a tie ušká..no čo dodať :DD

    ReplyDelete
  3. Jaj ty turista, sekne ti to aj v Tatrách;)

    ReplyDelete
  4. aj napriek tomu, že takto by som v živote na túru oblečená nešla, tak sa mi tento outfit mimoriadne páči- najmä uši :)

    ReplyDelete
  5. páči sa mi stručný popis tvojho outfitu :) na iši netreba zabudnúť! :D

    ReplyDelete
  6. Moc pěkné! Ouška ti moc sluší ;)

    ReplyDelete
  7. Páči sa mi pulóvrik! A tá krása navôkol. Tvoja. Aj tých Tatier. ;)
    emmaknowsall.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. super post! inak prostredie je krásne a tá baba vyzerá strašne milá :) závisť ;)

    ReplyDelete
  9. Hádam, že aj tvoje najkrajšie fotky!! :)

    ReplyDelete