Wednesday 7 November 2012

don't you worry child.


Čím viac toho človek má, tým viac mu chýba. Je to zvláštne, nie? Najmä ľudia, ktorí majú všetko, čo sa týka materiálneho zabezpečenia, sú zväčša vnútorne prázdni a cítia sa osamotene.
Samozrejme "mať" neznamená byť šťastný. Preto je niekedy lepšie len obdivovať, snívať a tešiť sa z maličkostí...Lebo tak nám je na svete lepšie.

Zdá sa, že topánky, rukavice a kabát sú už v mojom šatníku "svätou trojicou". Dúfam, že sa nik nenahnevá, ak ich budem nosiť aj naďalej. Akosi sa tej kombinácie nedokážem a asi ani nechcem vzdať.
Okrem toho, je to zas a znovu kombinácia nabitá farbami, tak snáď nikomu "nevypáli" oči či nejako neuškodí, čo sa týka zdravotnej stránky. Ak je na farby niekto alergický, tak nech rýchlo zavrie oči a nepodlieha panike. ;) (Len sa stačí pomaly presunúť na inú stránku.)

Inak, potrebujem zelený kabát. Nejaké "pikošky", kde ho zohnať?











Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: NKD, Silónky: Orsay, Kabát, Taška, Šál. Šaty: Sekáč, Sveter: Romwe, Náhrdelník. DIY, Taška s medvedíkmi: House, Rukavice: Orsay

4 comments:

  1. Super jako vždy!
    Víš, co by mně zajímalo? Kde to barevné oblečení nakupuješ?!? Mám pocit, že v obchodech kromě černé, šedé, hnědé a vínové nic jiné není! :-)

    ReplyDelete
  2. radost pohledět, jsi nádherně barevná :))

    ReplyDelete
  3. Keď som ťa v škole videla, sánka mi na prízemie padla! Neskutočne dobre sa obliekaš!:)

    ReplyDelete
  4. Super kombinácia. A tie rukavice sú super...kde sa také dajú zohnať??

    ReplyDelete