Saturday 9 November 2013

ako dáma.


Dnes len útržkovite. Potrebujem si prečítať knihu od Matkina či Hiraxa. Som bez inšpirácie...

 Hranica medzi genialitou a bláznovstvom je veľmi tenká. 
 No nevadí, kto chce kam, pomôžme mu tam.
Napadá ma všetko a nič. Myšlienky si behajú kade-tade a všetky sa rozlievajú po miske môjho života. Skúšať chytať ich, by bolo márne. Do rúk by sa mi aj tak dostával len magický prach z lúčnych koníkov a dinosaurov. Pointa všetkého sa skrýva v nepointe. 
Natrhnutá čiara života a vybočenie z radu.
  Som priveľmi empatická.
Ten, kto nosí svoju mravnosť len ako sviatočný šat, mal by chodiť holý. No v tom prípade by sme sa na ulici cítili ako na nudistickej pláži a nikto by už deťom nezakrýval oči pri pohľade na holé telo človeka. Už by sa tu nevyskytovali chúlostivé otázky z nevinných detských ústočiek a rozpačité odpovede ich rodičov. Všetko by bolo jasné.
 Všetko je jasné, len stačí otvoriť oči.

Ďakujem Vám, za všetko. 
Tu je vás 1 112, tu zase 1 205, Bloglovin a návštevnosť blogu rastie, e-mailov a správ /na ktoré, bohužiaľ, nestíham odpisovať/ stále pribúda a robíte mi neskutočnú radosť!
Zbožňujem Vás a veľmi, veľmi, veľmi Vám ďakujem.











Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: F&F, Silonky: Bepon, Sukňa: Mango, Rolák: Vintage, Svetrík: Koton, Kabelka: Orsay, Kabát: Second-hand, Čelenka/ktorej najlepšiu časť nevidieť: Bershka

12 comments:

  1. Ivanka prosim ta Matkin s inspirtivnou literaturou ma tolko spolocne ako koledy s kupaliskom..siahni po niecom naozaj nspirativnom (pokial ta neinspiruje len sex a puste dialogy a pokusy o sondu do dusi).skus si najst cas na remarqua, steinbecka,poezia ako urban,kostra,peteraj..literatura ktora ta inspiruje a prinesie novy rozmer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Urbana a Kostru si čítaj s babičkou doma pri krbe drahý anonym :D

      Delete
    2. Hirax a Matkin sú najviac proste Ivi. Neviem, čo Anonym zase rieši... och

      Delete
    3. fiha slecny, urcite pan baricak ma nieco do seba,je to velmi dobry clovek,ale matkinove braky o sexe a zufalstve nie su inspiratinymi.slecna alex asi netusi co je kvalitna poezia,ked zaradila urbana ku babicke,ale neberiem ti to :) si este velmi mladucka na takuto literaturu

      Delete
    4. Vidím, že sa tu stretli odborníci na slovo vzatí na literatúru :D ty choď za babičkou, nech ti vysvetlí pravé hodnoty, milá Alex!
      A ty, Ivi, radšej si prečítaj ozajstnú literatúru, ako ti správne odporučil prvý anonym. Zistila som, že reálne názory väčšinou píšu ľudia bez fotky. Tí s fotkou sa len tlačia do riti ako nepekné a nevkusné tangáče. Asi tak. Preto nikto nemá rád anonymov, lebo si nekladú servítku pred ústa.

      Silvia

      Delete
  2. trochu ako pre staršiu pani, nie pre 18 ročnú slečnu, krok vedľa..

    ReplyDelete
  3. keď ťa vidím na instagrame s polonahými fotkami , neviem si ťa v tomto nejak reálne predstviť a nemyslím si že sa v tom cítiš fajn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máš krásne telo,ale tie polonahé fotky.. Si dáma a nezabúdaj na to. ;)

      Delete
    2. hej tie polonahé fotky su podla mna pre uzavretý okruh pohľadov a nie takto verejne pre celý svet, takto už na tebe nebude nič záhadné a raz začas ukázať telo v plavkách je fájn ale tie fotky sa objavujú nejak často..

      Delete
  4. Mně se outfit líbí, takový klasický a zároveň tam kontrastují některé barvy. Za mně palec hore :)

    ReplyDelete
  5. Mne sa to strašne páči! :) a som strašne rada, že som našla nejakú bloggerku z Tatier! :)


    ReplyDelete